POSVETA RUSIJE

Ponovo taktika “toplo-hladno”, ili “zategni-olabavi”. U poslednje dvije godine ovog korona plandemijskog ludila svi smo već do sada primjetili kako se pola godine “uzde” (kovid mjere) pritežu, a drugi dio godine “uzde” olabave. Takva taktika je poznata i kao šok terapija, baš kao kada malom djetetu uzmete igračku, pa mu je poslje ponovo vratite, pa je opet uzmete i onda mu kažete “Evo  igračke nazad ako primiš bocu rata!”. Eto kako se oni sprdaju sa nama, tretiraju nas kao infantilnu nedozrelu djecu, da ne kažem da su majmuni pametniji.

Papa Franjo, na današnju svetkovinu Blagovijesti,  izvršiti će posvetu Rusije i Ukrajine Bezgrešnom Srcu Marijinu. Učinit će to na zahtjev ukrajinskih rimokatoličkih biskupa od 02.03.22.g., i njime bi se (nakon barem sedam dosadašnjih takvih posveta), kako se smatra, konačno ispunila želja Majke Božje izrečena na ukazanjima u Fatimi 1917.g.

Mene kao katolika ovakve stvari, naravno, nimalo ne obavezuju, samo želimo skrenuti pažnju da je Rusija u Pravoslavnoj Crkvi već odavno posvećena i stavljena pod vlast Bogorodice, jedino bi patrijarha Kirila trebalo zamoliti da oni nas posveti Bogorodici, pročiste zapad od pederluka, i posebno Ukrajinu od SAD mafije!

Pa tako sinoć čitam kolumnu gospodina kojeg plaća Bozanić, dok u milosrdnom fušu radi na Laudato TV-u. Zapela mi jedna rečenica za oko; Franjo prožet jednostavnošću i otvorenošću, ali ni milimetra nije odstupio od vjere…i da posveta zaustavi progon kršćana.

A joj izjave! Jedini progon imamo od papolatrista i papinske enciklike “Fratelli tutti” i motuproprija “Traditionis custodes”. To vam je ono kad papa moli sa hodžom i  izjednači Isusa sa pedofilom Muhamedom, ili kad se ogluši na blagoslov homića u DE, a obitelj sa 7+ djece zove zečevima.

Što mudroga reći “osvještenim”pobožnim katolicima kojima su proročke prognoze ko’ čitat ponudu iz kladionice. Koliko je bilo dobrih papa od ukazanja u Fatimi i prilika da se posveti Rusija,  pa eto, napokon imamo papu kakva je i Europska Unija, baštinik komunizma i globalizma. Lik koji zatvara Crkve na Uskrs, bez vjere i nade u pobjedu virusa, bez ljubavi prema umirućima od korone, bez pokore za učinjeno svetogrđe, taj ne može posvetiti stan – a kamoli jednu zemlju.
A, to su ključne fatimske poruke; vjera, nada,ljubav, pokora.

Benedikt XVI kaže; u Fatimskim poruka ne radi se o kritičnim točkama trenutka u povijesti, velikih političkih akcija. Nego o preobrazbi srca – po vjeri, nadi, ljubavi i pokori – u velikim diktaturama relativizma, kao što je današnji zapad. Velike diktature komunizam i nacizam su nestali. Patnja Crkve ostaje i ugroženost ostaje, u svim mogućim oblicima od; kovidizma, velikog reseta, nuklearnog rata, pa do otpada od vjere crkvenih otaca.

Globalistički kovidizam je razbuktao krug užasa i smrti, kojeg više nije u stanju ni jedna sila prekinuti. A trijumf Bezgrešnog Srca Marijna ne znači da će doći do velikog političkog preokreta, nego do velike apostazije i dubokih progona , a ipak će ostati dovoljan broj pravednika koji će obuzdati zlo i uništavanje Crkve. Stado malo, kako je počelo – tako će završiti!

2 komentara na “POSVETA RUSIJE”

  1. Kiril nikoga ne može posvetiti jer je njegov duhovni autoritet = 0, jer je raskolnik i krivovjernik, dakle isključen iz zajedništva Katoličke Crkve i zato ne može izvršavati nikakvu vlast. Njegov duhovni autoritet jednak manji je od običnog laika katolika.

    Sviđa mi se

Napravite svoju stranicu s WordPress.com
Započnite
%d blogeri kao ovaj: